Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Időgép otthonra Ikarus 256-ból...

Időgép otthonra Ikarus 256-ból...

2012. szeptember 04. - Mocca

Old-bus-cabin-turned-into-workinf-space-1.jpg

Vannak élethelyzetek, mikor a jelen és múlt csak úgy, spontán egymásba karol. Ezek azok a pillanatok, melyek agyunkban egy életre elraktározott, ám már-már feledésbe merült jóleső emlékképeit idézik fel. Ezt szoktuk nosztalgiának nevezni. Néha megesik aztán az is, hogy ez az érzés bemozdítja a továbbgondolásért felelős sejteket is, majd fejben körvonalazódni kezdenek a tervek, a folyamat végeredménye pedig egy egészen egyedülálló valami, amiből garantáltan nincs több..., ergo egyedi, különleges..., unikum!

 

Mint ez a szoba sarkába rehabilitált időgép-dolgozószoba, melyet gazdája, Magyari Hunor erdélyi buszfanatikus egy lepukkant Ikarus 256 sofőrkabinjának feléből épített, persze gondosan ügyelve az olyan praktikus részletre is, mint a működő fényszórók... :)

Fotók: Magyari Hunor

 

ikarusz 01.jpg

ikarusz 02.jpg

via: iho

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr474754844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása