Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Polgárpukkasztó fejfedők Emmanuelle Brissontól

Polgárpukkasztó fejfedők Emmanuelle Brissontól

2012. augusztus 29. - Darqo

A Can’t Get It Out Of My Head egy humoros, játékos, meglepő fotósorozat Emmanuelle Brisson francia fényképész portfóliójából. A művész nem árul zsákbamacskát, ahogy rögtön az első kép is elárulja, tulajdonképpen az egész sorozat arról szól, hogy szokatlan dolgokat pakol a fejére. Polip, lámpabura, dinnye. Hülyeség? Lehet így is nézni...

 

...de nem muszáj, hisz nem kell mindig mélységes mondanivalóval feltölteni az alkotásokat! Ha mindenképpen bele akarnék szuszakolni valamit, akkor például azt mondanám, hogy ajánlom Lady Gaga figyelmébe a jobbnál jobb és egyszerű tippeket, mert az biztos, hogy Brisson szarkazmusa a figyelemfelkeltés érdekében tett kétségbeesetten polgárpukkasztó lépésekkel kapcsolatban csillagos ötöst érdemel!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr994708201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása