Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

600 pár cipő sétál a falon

600 pár cipő sétál a falon

2012. augusztus 06. - Darqo

Chiharu Shiota nemzetközileg elismert művész alkotásaiban régi, elhasználódott tárgyakat alkalmaz, amelyeket az adott helyszínhez, annak történetéhez igazítva választ ki. Különleges installációit ráadásul a legtöbbször úgy fűszerezi meg, hogy jól behálózza őket különböző színű fonalakkal, mintha egy óriási pók vette volna birtokba az adott területet.

 

Az 1972-ben Oszakában született, jelenleg Berlinben élő és dolgozó művész 2008-as, Lebensspuren (traces of life) című installációjában (amely az ugyancsak 2008-as Breath of the Spirit egyfajta újragondolása) a berlini Torstrasse 166. található épület homlokzatára helyezett fel 600 pár cipőt. A kusza vörös fonalakon lógó elnyűtt és megunt lábbelik tulajdonképpen végigsétálnak a falon, ami közelről és távolról nézve is rendkívül látványos alkotás!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr384687141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása