Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Illúziók és újrahasznosítás a virágkiállításon

Illúziók és újrahasznosítás a virágkiállításon

2012. július 13. - Darqo

A világ kert-és virágszerelmesei számára kiemelt fontossággal bírnak az RHS (Royal Horticultural Society, avagy Királyi Kertészeti Társaság) virágkiállításai. Az, hogy melyik a legnagyobb, legdíszesebb, legjobb, a Chelsea Flower Show vagy a Hampton Court Place Flower Show, megoszlanak a vélemények, egy dolog viszont biztos, idén (is) lemaradtunk az eseményekről, viszont hoztunk pár képet ízelítőnek.

 

Az idén július 8-ig tartó Hampton Court Place Flower Show-n a különböző érdekes programokkal színesített, lenyűgözően szépséges virágok, virágszőnyegek, virágszobrok, virágkompozíciók, kertek mellett/között/alatt/felett néhány figyelemreméltó és pszichedelikus illúzióval, újrahasznosított anyagokból készült virágokkal, kerti bútorokkal és installációkkal fogadták a látogatókat.

Fotók: Guardian

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr484636272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása