Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Színkavalkád Sydneyben

Színkavalkád Sydneyben

2012. június 26. - Darqo

A Vivid Sydney pont egy olyan 18 napos, extravagáns és látványos program, ami nekünk való. Ilyenkor a város a fény, a zene, a kreatív ötletek és megoldások vásznává, gyűjtőhelyévé válik. Egyetlen hibát vélünk csak felfedezni, sajnos nem voltunk ott személyesen...

 

Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő látványos fesztivál különböző magával ragadó fényinstallációkkal, kivetítésekkel, előadásokkal, helyi-és nemzetközi zenészek koncertjeivel kényezteti az odalátogatók érzékeit, akikből van bővel, tavaly körülbelül 400 000 érdeklődő vett részt a programokon. A Vivid Sydney-t egyébként a kreatív iparág egyik legfontosabb ünnepeként és a maga nemében a déli félteke legnagyobb fesztiváljaként tartják számon, amelyet a befolyásos brit napilap, a Guardian a Top10 leginspiratívabb fesztivál közé választott.

 

Ha valaki hozzánk hasonlóan szintén lemaradt a június 11-ig tartó eseményről, most néhány kép erejéig megfürdőzhet a különleges élményben, valamint belevésheti a 2013-as naptárjába a következő Vivid Sydney időpontját: 2013.05.24.-06.10.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr104606301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása