Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szögekre csavart arcok - Constellation by Kumi Yamashita

Szögekre csavart arcok - Constellation by Kumi Yamashita

2012. június 25. - Darqo

A Constellation egy folyamatban lévő portrésorozat, amelyet Yamashita Kumi készít, nem is akárhogyan! A New Yorkban élő, fény és árnyék témáját előszeretettel boncolgató japán művész sorozatában szögek közé kifeszített cérnával formázza meg az arcokat.

 

A Manzárdtól nem áll távol a szögekkel, cérnával való művészi értékű játszadozások bemutatása, de az is biztos, hogy Yamashita művei a legimpozánsabbak közé tartoznak. Az aprólékos művek fehérre festett háttér előtt, egyetlen szál fekete cérna segítségével rajzolódnak a „vászonra”, tehát az árnyalatok, az összesűrűsödő árnyékok is. Egész egyszerűen meg tudom most fogalmazni, mit gondolok róluk: ördögien zseniálisak!

 

Érdemes egyébként átnézni a művész weboldalát, mert további különlegességek között lehet a vizuális orgia legmagasabb fokán élvezkedni!

 

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr754603246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása