Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Anita egy kissé drága, de legalább szép!

Anita egy kissé drága, de legalább szép!

2012. április 18. - Darqo

Lehet, hogy nem is kellene túlbonyolítani, egyszerűen csak annyit mondani: kell! Ricard Mollon Anitájáról van szó, vagyis az Anita névre keresztelt betűkollekcióból kirakható polcokról. Szerelem, otthon, könyvek, zene, bármilyen szó összeállítható belőlük, csak a fantáziánk szabhat határt.

 

A földön akárhogyan, a falon külön tartó segítségével elhelyezhető elegáns megjelenésű, különböző színben („tiszta fehér”, „átlátszó kék és piros”) kapható, finom és letisztult kontúrokkal rendelkező kiegészítők ára sajnos nem tartozik az olcsó kategóriába. Darabonként, mármint betűnként 310 euróért kínálják megvásárlásra ezen az oldalon. Nah, majd amikor gazdag leszek...

 


 

Már biztos hallottad, hogy a Manzárd egy európai blogger-versenyben vesz részt.

 

- Tibi legújabb posztjára itt tudtok szavazni.

- Minden korábbi posztunkra "Laci & Tibi" név alatt a "szív" vagy a "vote" gomb megnyomásával ezen az oldalon tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot, és a boldogságtól fülig fog érni a szánk! Köszönjük! ;)

 


 

via: beautiful life

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr54457523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása