Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Minőségi kütyübútorok

Minőségi kütyübútorok

2012. április 17. - Darqo

Az elmúlt időszakban tettem néhány erőtlen lépést annak irányába, hogy rájöjjek, vajon mitől rajongok gyermeki módon a képeken is látható kütyübútorokért, de használható gondolatok nem jöttek szembe velem, így hát letettem az egyik utamba akadó bokor aljába ezt a kérdést. Marad az, hogy a blogon korábban bemutatott cuccokhoz hasonlóan a Classified Moto lakberkiegészítői is heveny nyálcsorgást okoznak nálam.

 

Nincs olyan darab a Richmond-i kreatív műhely kollekciójában, amit ne tudnék elképzelni a lakásomban! Saját elmondásuk szerint már körbeutazták Amerikát két keréken, szerepeltek a CNN-en, olyan magazinokban szerepeltek, mint például a Top Gear, Playboy, Inked. A csapat egyébként nem csak motor-és egyéb járműalkatrészekből összedobott kiegészítőket készít, hanem az újrahasznosított alkatrészekből egyedi motorkerékpárokat is épít. Egyszerűen jófejek és cool dolgokat csinálnak. Így aztán érdemes élni!

via: beautiful life

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr24413487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása