Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Városi madárapartmanok

Városi madárapartmanok

2012. április 16. - Darqo

Előre leszögezem, egy másik oldalon megjelent cikkre érkezett komment alapján egy életre megtanultam, hogy a madárház bejárati lyuka elé (alá) nem igazán jó ötlet ülőrudat rakni, mert a benne lakók kegyetlenül pórul járhatnak, a Dom Arquitectura installációjára viszont az ominózus ülőrudak ellenére is felkaptam a fejemet.

 

A barcelonai kreatív stúdió három designere, Mikel Elorduy, Blanca Elorduy és Pablo Serrano „Urban nests - Come Back Sparrows!” című városi létesítményében 20 darab, három különböző színnel lefestett madárházat applikált fel az egyik frissen felújított barcelonai ház élettelen, egyhangú és unalmas tűzfalára. Hogy a viszonylag természetes árnyalatokban (sárga, zöld, barna) elkészített madárapartmanokra mennyire cuppantak rá a madarak, arról nincs hír (bár egy-két veréb látható néhány képen), viszont a megvalósítással kapcsolatban felmerülő kérdések és kételyek ellenére az ötlet maga mindenképpen díjazandó!

 


 

Már biztos hallottad, hogy a Manzárd egy európai blogger-versenyben vesz részt.

 

- mai versenyposztomra itt tudtok szavazni.

- Minden korábbi posztunkra "Laci & Tibi" név alatt a "szív" vagy a "vote" gomb megnyomásával ezen az oldalon tudtok szavazni.

 

Kérünk titeket, hogy dobjatok egy szavazatot, és a boldogságtól fülig fog érni a szánk! Köszönjük! ;)

 


 

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr124413245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása