Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Álruhás sátrak a FieldCandy-től

Álruhás sátrak a FieldCandy-től

2012. március 29. - Darqo

Szinte észrevehetetlenül, egyik pillanatról a másikra kezdenek zöldbe borulni a fák, tegnap először csapott meg az utcán a virágillat. Ahogy az előző posztban is érzékeltettük, végképp itt a tavasz, és most már kimondható az is, hogy ezerrel közeleg a nyár, vele együtt pedig nem csak a kerti mulatságok, hanem a kempingezés, és persze a szabadtéri programok, a fesztiválok ideje is.

 

Azoknak, akik hotel vagy apartman helyett (akár anyagi megfontolásból, akár szenvedélyből) rendszeresen a kempingezést választják a nyári pihenésre és kikapcsolódásra, valószínűleg minden igényt kielégítő sátor van a birtokában. Persze, a „minden igény” általában „csak” a funkcionalitásra igaz, de mi van akkor, ha egy designérzékeny vásárló ezen felül egyéb különlegességgel, külsőséggel is próbálná kényeztetni saját magát és a környezetét? Az angol FieldCandy nevű cég az ő igényeiket hivatott kielégíteni, különleges külsővel bíró sátraival.

 

Igaz, hogy természetidegen motívumokkal, képekkel, vicces figurákkal borítják az instant lakásokat, de azért mindenképpen csábító külsejű, könnyen felismerhető, és persze kényelmes, tágas, laptopok, mobilok, Mp3-lejátszók, illetve egyéb kütyük, tárgyak tárolására is alkalmas zárható rekeszekkel ellátott, vízálló anyagból készített, az időjárási körülményeknek is megfelelni képes sátrakról van szó. A mintákat feltörekvőben lévő fiatal és elismert művészek, designerek és fényképészek tervezték, már több mint 40-et. Ha esetleg szeretnétek egyet magatoknak, 430 és 1000 font közötti áron itt lehet beszerezni őket.

via: illusion 360

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr904347842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása