Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Haroshi gördeszkaszobrainak lelke van!

Haroshi gördeszkaszobrainak lelke van!

2012. február 17. - Darqo

Haroshi tizenéves korában kattant rá a gördeszkázásra, aztán pár évvel később a művészetekre. A két mánia ötvözéseként régóta gördeszkaszobrokat készít, a világ pedig csodájára jár a különleges és néhány esetben polgárpukkasztó alkotásoknak.

 

Az 1978-ban született, Tokióban élő autodidakta művész, több éves ékszerkészítői tapasztalatát kombinálja újrahasznosítással, ami igazán dicséretes dolog! A munkafolyamat egyébként nem csak abból áll, hogy az összeillesztett gördeszkalapokat farigcsálja szoborrá. Haroshi a japán hagyományok nagy tisztelőjeként minden alkotásba beépít egy olyan gördeszkáról származó fémdarabot, ami szobor lelkét hivatott szimbolizálni.

 

Haroshi képeken is látható, HUF ruhamárka és a DLX gördeszka-és kiegészítőforgalmazó cég támogatásával készült, HUF x Haroshi x DLX névre keresztelt kollekcióját (pár korábbi alkotással együtt) a HUF egyik Los Angeles-i üzletében nézhették meg az érdeklődők január elején.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr334090679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása