Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szeméttel teli bevásárlóközpont

Szeméttel teli bevásárlóközpont

2012. február 08. - Darqo

Folytatván a reggeli gondolatmenetet, a környezettudatossággal kapcsolatos hozzáállásunk színvonalán is volna mit javítani. Nem véletlenül nyomatjuk a jobbnál jobb ötleteket, hiszen akár példát is vehetnénk, bár erre gyakran érkezik az a válasz, hogy van ennél nagyobb gondunk is jelenleg. Nyilván így is van, de ha soha, sehol és semmit nem kezdünk el, akkor joggal érkezhet az egyszerű válasz is: így jártunk...

 

Itt van mindjárt a Montreal Eaton Center nevű bevásárlóközpont, ahol a Roadsworth (azaz Peter Gibson) és Brian Armstrong együttműködve a PROJEKROOM nevű kollektívával, létrehozta a Fragile című hatalmas szeméterdőt. A képek önmagukért beszélnek, mint ahogy az ezeken látható újrahasznosított anyagok is, köztük műanyag palackok, kartondobozok, vállfák és papírpoharak. Legjobb az egészben, hogy mindehhez leginkább csak nyitottság, kezdeményezőkészség és tettvágy kell a projektben résztvevők részéről, hiszen a szemét ugye adott. Na, egyszerű vagy egyszerű?

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr764043563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása