Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Steve Wheen a kátyúkertész

Steve Wheen a kátyúkertész

2012. február 07. - Darqo

A korábban bemutatott fotós projekthez hasonlóan Steve Wheen alkotásai is az autósok egyik legnagyobb ellenségére, a kátyúkra hívják fel a figyelmet. Nem ő az első gerillakertész a világon, sőt. A kátyúk újrahasznosításában viszont mutat némi újdonságot, figyelemreméltó apróságokról van szó.

 

Wheen az egyetemi képzés részeként 2010 tavaszán kezdett neki a projektnek, amelyben kelet-londoni utcák sebeit próbálta (és próbálja a mai napig is) kezelni, gyógyírként mini élő világokat teremteni a hiányosságok helyére. Nehéz elképzelni, hogy mosoly nélkül mennek el az emberek az alkotások mellett, és azt is, hogy idehaza sokáig érintetlen maradna egy-egy ilyen apró csoda...hogy egyáltalán elszaporodnának az ilyen kátyúkertek...Kár!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr893977330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása