Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hordható, kifinomult és betonból van!  - Concrete Genezis az Ivánka Betontól

Hordható, kifinomult és betonból van! - Concrete Genezis az Ivánka Betontól

2012. január 30. - Mocca

Szóval rendszeres időközönként nagyon megéri ám ránézni Ivánkáék portfóliójára. Mondhatnánk egyszerűen azt is: kötelező! Merthogy kísérleti, formabontó ötleteivel Katalin és András minden egyes alkalommal meg tudják lepni még a legedzettebb témafetisisztákat is! Habár a mi férfi-pénztárcánkra kevésbé veszélyes, a legújabb, hölgyeket célba vevő haute couture kollekciójuk láttán konkrétan a pofánk leszakadt az ámulattól...

 

A tavalyi év folyamán már lehetett sejteni, hogy ismét valami szokatlannal próbálkoznak:

 

„Egyre nagyobb a jövője a kollaboratív típusú együttműködéseknek, ennek megfelelően nyitott szervezeti háttérre törekszünk a kreatív munka során. A kollaboráció különböző látásmódok és különböző munkatapasztalatok bevonásával olyan meglepő eredményeket és fordulatokat hoz magával, amelyekre nem lennénk képesek, ha csak hasonszőrűekkel dolgoznánk. Ez egyre népszerűbb a világban, mi például a betonhoz kezdetben az esztétikát és a dizájntrendeket kapcsoltuk, most azzal kísérletezünk, hogy az öltözködéskultúrába emeljük be a betont és a cementet.”

 

...és mostanra ezekből a tervekből, a Genezis betont bőrrel kombináló gyönyörűséges kiegészítőivel kézzelfogható/hordható valóság lett. Sőt, lehet e két markánsan különböző anyag nagyszerű egymásra találásából, talán egy új divat-sztendert is született? De tényleg, látott már valaki - ever - bármi hasonlót? 

 

via: Ivanka.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr413977294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása