Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Könyvtájképek

Könyvtájképek

2012. január 25. - Darqo

Hagyományos esetben nem vagyok híve a könyvek szétcincálásának, de volt már arra példa, hogy be kellett számolnom egy-két átdizájnolt (festett, faragott) könyvcsodáról, mert az elkészült alkotás láttán kikerekedett a szemem. Guy Laramee újraértelmezett enciklopédiái is ebbe a kategóriába tartoznak.

 

Guy Laramee, kanadai interdiszciplináris művész két sorozatban (The Great Wall és Biblios) valósította meg ezeket a különleges alkotásokat, és bár nehéz elhinni, de a képeken látható tájképek egykoron valóban könyvek voltak. Persze olyanok, amire már állítólag senkinek nem volt szüksége. A 30 éves művészeti gyakorlattal rendelkező Laramee egyébként a hangszertervezésben, zeneszerzésben, éneklésben, festészetben, szobrászatban, színházi írásban-és rendezésben is jártas.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr133534019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása