Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szatyorfával a környezettudatosságért

Szatyorfával a környezettudatosságért

2012. január 23. - Darqo

Szeretem a kellő iróniával megfogalmazott mondanivalót, Miha Artnak szlovén művész, designer legutóbbi, tavaly novemberben elkészített alkotása pont ilyen. A Ljubljanai Képzőművészeti Akadémián végzett, nagy-nagy környezetvédő hírében álló művész Rise of The Fall címre keresztelt utcai installációja rémségesen egyszerű ötleten alapszik, fa nejlonszatyrokkal az ágain.

 

No hiszen! Talán volt is már hasonló, mégis kellenek az ilyenek, hogy végre kinyissuk a csipától rohadtul beszáradt szemeinket. Artnak és barátai egyébként külön kis eseménnyé formálták a faállítást, mindenféle előadókkal, fellépőkkel, ökovásárral, hogy minél több embert vonzzanak a helyszínre. Kérem szépen, lehet példát venni!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr403531406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása