Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy jófajta pajta a Pireneusokból - Barn in Pyrenees

Egy jófajta pajta a Pireneusokból - Barn in Pyrenees

2012. január 23. - Mocca

téli.jpg

"Hát"-tal nem kezdünk mondatot, pedig: hát rátaláltunk ismét valami nagyon különlegesre. A helyszín a Pireneusok hegyvonulatának gallon oldalán, az Adour de Lesponne nevű patak alpesi völgyeket megszégyenítő szépségű vidéke, ahol a változatosság kedvéért ismét egy pajta bámulatos átváltozásáról hoztunk képeket...

 

Az ottani szokások szerint, helyben kibányászott terméskövekből épült ház melletti istálló évek óta szerszámos kamraként üzemelt. A tulaj két évvel ezelőtt kezdett el azon gondolkozni, miképpen lehetne többet kihozni a lankába vájt közel 70 négyzetméteres helységből. Az ötlettel a PPA építészeit kereste meg, akik egy alapos terepszemle, majd gondos statikai számítások és tervezést követően az alábbi kiterjesztést követték el.

Észbontó, nem...? ;)

 

12.jpg

001.jpg

00.jpg

003.jpg

002.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

071.jpg

072.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

101.jpg

11.jpg

111.jpg

téli.jpg

via: puigpujolarchitectures.fr

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr223740777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása