Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Moha street art

Moha street art

2011. december 29. - Darqo

Ha egy szóval kellene megfogalmazom a mostani poszt témájához fűződő érzéseimet, csupán csak annyit mondanék: tetszik. Nem csak azért, mert lassan két éves manzárdozásom óta ilyennel még nem találkoztam (nyilván ez nem jelenti azt, hogy ilyet nem csinált már más is), hanem mert ötletes megoldásról van szó, ami egyben szép is.

 

Stefaan De Croock aka Strook belga művész és illusztrátor egyik legutóbbi projektjéhez mindenképpen egy bemohásodott falszakaszra volt szüksége, ugyanis magasnyomású falmosóval (firkaeltüntetővel) kívánta elkészíteni az illusztrációját. Végül a belgiumi STUK művészeti központ biztosította számára a tökéletes helyszínt, és mint ahogy a fotókon is látszik, a hosszas és aprólékos folyamat végére kirajzolódó bonyolult kép megért minden fáradozást! Egyszerűen nagyszerű!

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr603472730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása