Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Festményírógép

Festményírógép

2011. december 20. - Darqo

Ahogy magamat ismerem, biztos megint valami olyanba nyúlok bele, ami már előfordult a történelemben, sőt, azt is el tudom képzelni, hogy a felvetésre kerülő gondolat sem feltétlenül tartalmaz újdonságot, de bevállalom. Szóval, Tyree Callahan legutóbbi munkája láttán elképzeltem, hogy vajon milyen festmény lenne mondjuk a Gyűrűk urából?!

 

A washingtoni Bellingham-ben élő és dolgozó művész ugyanis átalakított egy 1937-es Underwood Standard írógépet úgy, hogy a betűk helyére kis festőpárnákat rakott. Segítségével vakon gépelgetni nem igazán lehet, viszont félelmetes műalkotások kerülhetnek ki a kezeink alól. Ha egyszer venné valaki a fáradtságot és bepötyögné az említett Gyűrűk urát, vajon milyen színkavalkád születhetne? Felteszem, lenyűgöző. A történetet a színek mesélnék, minden nyelven máshogyan. Már csak az agykapacitásunk nagyobb százalékát kellene használnunk, és akkor minden árnyalatból pontosan tudhatnánk, hogy hol járunk a történetben, ki mit mondott, vagy hogyan suhintotta a kardját.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr413460737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása