Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Zabálj, hogy fogyj! - Eat Fit

Zabálj, hogy fogyj! - Eat Fit

2011. december 06. - Darqo

Nem csak a ma extra mennyiségben bezabált csokoládé, hanem az elkövetkező ünnepi időszakban elfogyasztásra kerülő összes finomság okozta elhízásos tünetek kezelésére készülvén, ma egy olyan dizájnos konyhai kiegészítőt ajánlanék, ami úgy segít leadni a fölösleges kilókat, hogy közben nem kell lemondanunk a kajálásról. Sőt, segítségével minél többet és minél nagyobb mennyiségben eszünk, annál többet mozoghatunk.

 

A Dumb-Bell evőeszközök sajátossága, hogy egyben kézi súlyzók is, a kés, valamint a villa 1-1 kilót nyomnak, poénként a desszertkanál 2 kilósra készült, csak hogy a vonalainkat biztos meg tudjuk őrizni. Az itt beszerezhető készlet nem tartozik a legolcsóbb ajándékötletek közé (kés és villa együtt 120 dollár, a desszertkanál 70 dollár, csomagban 160 dollár), de mindenképpen érdemes elgondolkodni a vásárláson, ha az ismeretségi körünkben vannak sportmániások!

 

via: sweet station

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr183411321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása