Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Újrahasznosított világtérkép

Újrahasznosított világtérkép

2011. november 25. - Darqo

Susan Stockwell munkája rengeteg formát ölt, az apró műveken keresztül a nagyszabású installációkig, szobrokig, rajzokig és kollázsokig terjed, és leginkább ökológiai, geopolitikai kérdéseket feszeget. Ehhez mérten az alkotásaihoz felhasznált anyagok között is számtalan újrahasznosítható kütyü, hétköznapi háztartási-és ipari hulladék szerepel.

 

Egyik legutóbbi, befejezett projektjében számítógép-alkatrészek segítségével készített el egy óriási világtérképet, amelyhez a hozzávalókat a Secure IT Recycling adományozta. A munkafolyamat még 2010-ben kezdődött, ekkor a Bedfordshire Egyetem felkérésére kezdett neki a gigaalkotásnak, akik a Luton kampusz egyik legújabb épületébe szerettek volna egy különleges alkotást a művésznőtől. A kész mű idén januárban került kihelyezésre.

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr153389745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása