Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A rajzolás olyan, mint a pislogás – Kiss Emese

A rajzolás olyan, mint a pislogás – Kiss Emese

2011. szeptember 05. - Darqo

Kiss Emese saját állítása szerint egy 22 éves, mindig nyughatatlan lány, aki az alkotás, a grafika megszállottja. Mai napig nem realizálódott benne, hogy pontosan mivel is szeretne foglalkozni, mihez húz jobban a szíve – érettségi után ötvös szakmát tanult, majd a filmek világába vette bele magát, és operatőrként próbált érvényesülni. Mind a két szakmában örömét lelte, de a legjobban a gyerekkorból maradt rajzolás köti le a leginkább. Ha toll vagy ceruza kerül a kezébe, önkéntelenül firkálni kezd. A felület lényegtelen. A radír az ellensége.

 

Szeret az első egyenes vagy görbe vonalból gazdálkodni, amely a súlyos csend helyett zene, esetleg hangzavar kíséretében formálódik véglegessé vagy befejezetlenné. Merthogy a rajzait sokszor nem fejezi be, gyakran csak tervek maradnak. Amit elképzel vagy megragadta a fantáziáját, szeretné minél hamarabb látni, és aztán egy ideig megnyugszik – majd egyszer, valamikor elnyerik végleges változatukat. Sok mindent szeretne még tanulni, különböző kézi, illetve számítógépes technikákat elsajátítani, amit a rajzzal és a filmezéssel akar kombinálni. Jelenleg grafikusnak tanul, úgyhogy az irány valahol mégiscsak megvan. Számára a rajz olyan, mint a pislogás, és hát ugye pislogni mindig kell...

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr513196048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása