Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kisebb csodák egy barkácsműhelyből – Kollár István

Kisebb csodák egy barkácsműhelyből – Kollár István

2011. július 20. - Darqo

A blog rendszeres olvasói előtt nem titok, hogy a kreatív anyagfelhasználás, az újrahasznosítás mindig megdobogtatja a szívemet. Míg idáig csak külföldi példákkal tudtam szolgálni, egy-két héttel ezelőtt végre egy magyar úriember, bizonyos Kollár István jelentkezett a felhívásunkra. István mindig is szívesen foglalkozott a barkácsolással, azonban a végső lökést az adta meg számára, hogy 4 évvel ezelőtt Budapestre költözött a saját lakásába. A klasszikus felújítási procedúrák, mint a festés, mázolás, fúrás és faragás mellett pár lakberendezési tárgyat, dekorációt is készített a saját örömére.

 

Szépen kivitelezett designtárgyait ő maga a Csináld magad! mozgalomban való lelkes részvétel eredményeként aposztrofálta, szerintem pedig többről van szó puszta unaloműző hobbinál és ennek végtermékeiről. Anyacsavartál, betonkaspó, felújított ládaasztal, valamint saját tervezésű virágláda és homlokzatdekoráció szerepel eddig az elkötelezett környezetvédő és újrafelhasználó porfóliójában, én pedig reménykedem abban, hogy hamarosan egyre több hasonlóan igényesen elkészített lakberendezési tárggyal találkozhatunk Istvántól (és persze követőitől).

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr433045441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása