Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pin-Art az utcán

Pin-Art az utcán

2011. június 01. - Darqo

A 80-as években sokunknak volt olyan játéka, melyben tűk, pöckök százaiból, ezreiből lehetett különböző lenyomatokat hagyni (a neve az istenért nem jut eszembe). Lucinda Jane Guinness aka Lulu Guinness divatkiegészítőket tervező brit hölgy ennek a 3D-s játéknak az alapjait használta fel legújabb installációjában, melyet a Clerkenwell Design Week-en mutattak be.

Az 51 éves designer úgy álmodta utcára interaktív játékát, hogy a járókelők ott hagyhassák mindenféle vidám, megható, és elkerülhetetlenül obszcén testportréikat az embernagyságú képekben. A „Be A Pin Up” című installáció a londoni St John's Gate- nél került kiállításra, hogy a 6.000 krómozott alumínium szegecset kényükre-kedvükre használják a járókelők.

Lulu Guinness 1989-ben nyitotta meg első boltját Nyugat-Londonban, majd a divatvilágban elért azonnali sikerek után New Yorkban és Tokióban is. Kiegészítőit olyan neves cégek forgalmazzák, mint a Harrods, Selfridges, Fortnum, Mason, valamint olyan sztárok hevernek a lábai előtt, min például Dita Von Teese, Helena Bonham Carter, Katy Perry, Christina Aguilera vagy éppen Rachel Weisz.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr812944218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása