Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szövevényes orosz grafikák

Szövevényes orosz grafikák

2011. május 18. - Darqo

Tatjána Plakhova orosz művészeti vezető, grafikus és illusztrátor munkáit elnézve bármit lehetne mondani, csak azt nem, hogy egyszerűek, mint egy kavics. A Moszkvai Állami Egyetemen szociálpszichológia szakon diplomázott, majd később grafikai tervezés tanult művésznő látásmódja meglehetősen komplex és egyedi.

A Moszkvában élő és dolgozó Tatjána grafikái nem egyszerűen csak szépséges fraktálokról szólnak, műalkotásai nagyon sok apró részletet rejtegetnek, és egyedülálló futurisztikus érzést árasztanak magukból. Társával, Nádja Semchishinával közös Colour Atelier nevű design stúdiójuk számára idáig olyan cégek felkérését nyerték meg a közös munkára, mint például az orosz Procter & Gamble, a HP, az amerikai Playboy magazin vagy az angol Wired magazin.

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr332911763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása