Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pierre Mattel lenyűgöző steampunk világa, avagy most akkor miről is szól ez a poszt?

Pierre Mattel lenyűgöző steampunk világa, avagy most akkor miről is szól ez a poszt?

2011. április 13. - Mocca

Pierre Matter francia szobrász a művésztársadalom azon kasztjához tartozik, akiknek az életútját a gyermekkorban átélt sérelmek – soha meg nem értett tinédzser volt – egy teljesen más pályára terelték. A kis Pierre már általános, de különösen középiskolai évei alatt karakteresen másként szemlélte az őt körülvevő világot, szinte mindenről homlok egyenest más véleményt formálva, mint osztálytársai, és amit elvártak tőle szülei és tanárai.

Az állandó elutasítással és kirekesztéssel szembesülve a „való világtól” történő fokozatos elfordulása is erre az időszakra datálódik.

Ami rövidesen elvezette őt arra a kozmikus felismerésre, hogy teremtsen magának egy saját univerzumot, melyben a vörösrézből, bronzból, sárgarézből, vagy acélból általa alkotott, helyenként 1.5 tonnás misztikus, steampunk teremtmények között végre boldogságra és békére találjon.

Pierre Matter élettörténetét a szkeptikusok minden bizonnyal szimplán egy önmagára rátaláló, szerencsés ember tanmeséjének aposztrofálnák, ha azonban spirituálisan közelítünk az ő csodájához, mondhatnánk akár azt is: talán ilyen az események rejtett, öntörvényű logikája...?

via: pierremattel.fr

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr422823119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása