Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szélfútta metamorfózis

Szélfútta metamorfózis

2011. április 07. - Darqo

Sebastian Errazuriz chilei születésű, New Yorkban élő művész és dizájner Dél-Amerikában jól ismert különleges installációiról, melyekkel rendre megdöbbenti a közönséget. A Londonban nevelkedett 28 éves Sebastian nagyszabású avantgárd műveiért számtalan elismerésben részesült már, alkotásaival több mint 40 kiállításon vett részt, többek között Tokióban, New Yorkban, Párizsban és Barcelonában.

Balti nyírfalemezekből készített könyvespolca „Beautiful Premonitions” című bútorkiállításának legújabb darabja, melyet április 28-tól lehet megtekinteni a New York-i Cristina Grajales Galériában. A Metamorfosis névre keresztelt, szélfútta fát szimbolizáló polcrendszert az olasz Horm bútorkészítő céggel karöltve készítette el. Ha a bútorokról beszélünk, nehezen lehetne érzékletesebben visszacsempészni a természetet a négy fal közé.

A Santiagoban született művészt az I.D. Magazin a legjobb feltörekvőben lévő ifjú tehetségnek, szülőhazájában pedig az év tervezőjének választották. Alkotásaival emlékeztetni szeretné az embert saját múlandóságára, hogy legyen időnk újragondolni az életünket, a jól bejáratott hétköznapi rutinfeladatok létjogosultságát. Megszállottsága az élet és a halál kettősségének feltérképezésére minden munkájában jelen van. És igen, a Metamorfosis érzékelhetően áraszt magából némi nyugtalanságot.

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr272807006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása