Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A világ legkisebb akváriuma - Anatolij Ivanovics Konenko

A világ legkisebb akváriuma - Anatolij Ivanovics Konenko

2011. február 24. - Darqo

A héten már írtunk egy mikrominiatűr alkotásokat készítő művészről, Vlagyimir Aniskinről, de úgy látszik, ez a dolog is kéz a kézben jár saját magával, ráadásul szintén Oroszországban. Anatolij Ivanovics Konenko hazájában elsőként 1981-ben kezdte pályafutását miniatűr festményeivel. Saját felfogásban, 0,9 x 0,9 milliméteres méretben, 29 oldallal, 3 színes illusztrációval készített Csehov novellájával, a Kaméleonnal 1996-ban a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült.

Legújabb műve a mikroszkopikus méretű akvárium élő halakkal. Az üvegszálból készült apró tartály mindössze 30 x 24 x 14 mm átmérőjű, melyben 2 teáskanálnyi (10ml) víz fér el kicsiny kavicsokkal és algákkal, valamint a 4 milliméteres méretet alulról súroló halakkal karöltve. Anatolij három hétig készítette a zsebakváriumot, melynek a legnehezebb része a víztisztító berendezés beszerelése volt.

via: izismile

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr672685826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása