Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Na, ez a zseblámpa! - Pocket Card Light

Na, ez a zseblámpa! - Pocket Card Light

2011. január 06. - Mocca

Fordult már elő valakivel az, ami - szégyenlem - velem már többször megesett? Konkrétan arra a szituációra gondolok, amikor egy üzletben meglátom például álmaim távirányítós autóját, első gyermeki örömömben magamhoz is ragadom a dobozt, majd elégedetten a kassza felé battyogva még egyszer megforgatom kezemben a „nyugatias” csomagolást, és abban a pillanatban...

...amikor a szemembe akad a „Made in China” felirat,

hirtelen egy világ omlik össze bennem, elementáris csalódottság kerít hatalmába, és hezitálni kezdek?

Szóval, én megértem ám a zemberek nagy többségét, akik hozzám hasonlóan – nem kevés előítélet birtokában - egy amúgy korrektnek tűnő termék címkéjére rápillantva fanyalogva húzzák el a szájukat, majd csalódottan helyezik vissza a cuccot oda, ahonnan néhány perccel korábban még boldogan kapták le azt.

Pedig! Egyre inkább az a helyzet, hogy ezekkel a beidegződéseinkkel valamit sürgősen kezdeni kéne! Erre az alábbi zseniálisan egyszerű innováció, a LED technológiát alkalmazó Pocket Light az egyik bizonyíték. A Doulex hitelkártya méretű zseblámpájára az amerikai szleng minden bizonnyal azt mondaná: „BIG DEAL”. Én meg csak annyit tennék hozzá: AZ!

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr242564581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása