Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csináld magad parafadugóból!

Csináld magad parafadugóból!

2010. december 08. - Darqo

Hamarosan indul a nagy karácsonyi szabadságolások ideje, és bár tudom, hogy rengeteg elfoglaltsággal jár ez az esemény, unalmas pillanatainkban azért érdemes egy kicsit áldozni a "csináld magad mozgalom" oltárán. Ma két jópofa ötlettel érkeztem: az egyik egy karácsonyi koszorú, az újrahasznosítás jegyében parafadugókból, melyhez a szemléletes bemutató videót a folytatásban találjátok.


A másik pedig egy fürdőszobai kilépőszőnyeg, melyhez csupán 175 darab (+/- pár darab az esetleges bénázások miatt) parafadugó, vágódeszka és éles bicska, vonalzó, miliméterpapír, ragasztópisztoly és némi kézügyesség szükségeltetik. Az elkészítés egyszerűségéről összeállított bemutatót itt nézhetitek át, felsőfokú angoltudás sem feltétlenül kell hozzá! Kellemes kreatívkodást mindenkinek!

via: recyclart-bath mat, recyclart-wreath

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr122501808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása