Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

öKonténer - Vendégházak San Antonióból

öKonténer - Vendégházak San Antonióból

2010. október 11. - Mocca

Panelban élők számára ugyan nem, viszont kertes, családi ház tulajdonosoknak remek alternatívát jelenthetnek az amerikai Poteet Architects tengeri fuvarozásnál használt, konténerekből átkonvertált vendégházai, melyek tökéletes megoldással szolgálnak a rokonlátogatásra -vagy csak egy hosszú hétvégére- beugró vendégek sokszor bizony komoly fejtörést okozó elhelyezésére.

Az okos ötlet kivitelezőinek környezettudatos tervezése nyomán sikerült egy összkomfortos, teljesen önfenntartó mobil rendszert létrehozni, odafigyelve az olyan nem elhanyagolható apró részletre is, mint a konténer tetején kialakított virágos kert, arra azonban mindvégig tudatosan törekedve, hogy az újfajta kerti lakok eredeti funkciója felől semmi kétségünk ne legyen. Egyszerűen klassz!

via: desire to inspire

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr82362718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása