Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Spun, a felforgató

Spun, a felforgató

2010. május 18. - Darqo

Előre leszögezem, hogy azonnal kell egy ilyen, úgyhogy nem kivárva a karácsonyt azonnali üzenetben nyújtom be egy Spun-ra az igényemet az égieknek. Készítője, a Heatherwick Studio talán onnan lehet ismeretes a nálunk megforduló emberek számára, hogy az idei expó egyik legkeresettebb pavilonját, az angliai tüskeházat is az ő terveik alapján készítették el. Oldaluk átnézése közben azonban rájöttem, hogy tartogatnak még pár meglepetést a tarsolyukban.

A Spun leginkább egy giroszkóphoz hasonlítható, első pillanatban talán rá sem jönnénk, hogy mi akar lenni, aztán szépen lassan esik le a papírtantusz, hogy valójában egy székről van szó, ami akár a jövő hintaszéke is lehet, annak körbe-körbe forgó 3.0-ás változata. Azt hiszem érdemes a jövőben odafigyelni Thomas Heatherwick- re, aki 1994-ben alkotta meg designcégét.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr922013135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása