Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Minden az egyben szék

Minden az egyben szék

2010. február 23. - Darqo

Hamarosan beköszönt a tavasz, jön a nyár és egyre többször mozdulunk ki a szabadba. Sokunk számára ismert a kirándulások fekete báránya, a cipekedés...vagy túl sok mindent akarunk vinni vagy otthon hagyunk valamit. Kell egy kis kempingszék, hogy mégse legyen koszos a ruha, hűtőtáska a jéghideg és gyöngyöző sörnek vagy kólának, és még a sztory-beszt pletykalapok legújabb száma sem árt, ha velünk van, egy igazán könnyed, napi gondoktól mentes kikapcsolódáshoz...de még ezt is el kell tenni valahova.

A Solutions által forgalmazott mindenes szék lehet a megoldás. Beleépítettek egy hűtőtáskának is használható tárolót, természetesen újságtartó is van rajta, sőt, akár a nagymamáink által használt gurulós-húzogatós kocsik legújabb változatának is tekinthetjük, ha egy kisebb bevásárlást tervezünk. Ez a multifunkciós kempingszék 102 kilogrammig bírja hab testünket és 60 dollárba kerül.

via: The Design Blog

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr281783584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása