Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Luxus repülőgép- szálloda

Luxus repülőgép- szálloda

2010. január 29. - Mocca

Ha valaki elengedhetetlenül szükségesnek látja egy igazán kuriózumnak nevezhető, luxus szálloda felszereltségével vetekedő repülőgépben eltölteni vakációját, el kell látogatnia Hollandiába a Teuge repülőtérre, ahol az 1960-ban készített Iljusin 18-as gépmadárban élvezheti a kényeztetést.

A két személy számára kiadó, 24/7 hosztesz szolgálattal jacuzzival, külön zuhanyzóval, infra szaunával, minibárral, 3 lapos képernyős televízióval, a Blu-ray dvd-lejátszóval és a hozzá tartozó átfogó dvd gyűjteménnyel, sütő, mikró, kávé-és teafőzővel, ingyenes vezeték nélküli internettel, klímával, stb. felszerelt lakosztályért 2 főnek 350 eurós összeget kell kicsengetnie/éjszaka. Ez a különleges helyszín azonban 10-15 fő befogadására is képes, úgyhogy a következő céges work shop-ot is érdemes ide szervezni.

A repülő előtörténetében szerepel persze repülés is, az első években a német kormány használta és olyan neves személyiség is utazott vele, mint Erich Honecker. 1964–1984-ig a kelet-német légitársaság használta, többek között Kuba, Oroszország, Kína és Vietnam volt a célpontja a 120 férőhelyes gépnek. A német újraegyesítés után 15 évig étteremként üzemelt, aztán 2007-ben a holland Hotelsuite.nl megvásárolta és az átalakítás után nyitotta meg „kapuit” jelen állapotában.

Extra szolgáltatásként (persze plusz pénzért) pilóta oktatásban is részesülhetünk, illetve ejtőernyős ugráson is részt vehetünk, úgyhogy tényleg teljes körű kiszolgálásban lehet része annak, akinek nem fáj ennyi pénzt kifizetni...azért kipróbálnám!

 

 

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr721711657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása