Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Manzárd Café Shop X Muszka Máté designer termékkollekció

Manzárd Café Shop X Muszka Máté designer termékkollekció

2018. december 12. - Darqo

hermesband.jpg

Október elején nagy lépést tettünk a blog társszerkesztőjével, Antal "BAANTAL" Balázs dizájnerrel közösen, hiszen hosszú hónapok munkájának eredményeként elindult a Manzárd Café online boltja a Redbubble nevű oldalon, ahol tehetséges magyar művészek, dizájnerek mintáival ellátott használati tárgyak közül válogathattok és vásárolhattok.

Ősszel BAANTAL kollekciójával kezdtük meg az első lépéseket, hétfőn Imrei BOGIME Boglárka kollekciójával folytattuk az utunkat, ma pedig Muszka Máté Gergő, ismertebb nevén MGMUSZKA minta-és termékkollekciójával bővítjük a Manzárd Café Shop portfólióját. Máté könnyen beazonosítható, energikus, színes és nagyvonalú alkotásaira az Instagramon figyeltünk fel, és a kicsiny online boltunk indulásakor egyértelmű volt, hogy szeretnénk vele is együttműködni, amelyre legnagyobb örömünkre nyitott volt!

Máté így írt nekünk magáról és a kizárólag nálunk kapható Zeus Is My Daddy című termékkollekcióról:

Muszka Máté Gergő, avagy MGMUSZKA egy friss diplomás designer, aki szereteik keresni a lehetőségeket, hogy a valóságot minél inkább keverhesse a saját, elcsavart világával. A munkáiban folyamatosan változó tematikák és médiumok jelennek meg, de az erős vizuális és egyedi tartalmak mindegyikben egyaránt megtalálhatóak. Magabiztosan mozog a manuális és digitális világban, akár statikus vagy mozgó anyagról legyen szó. Két éve mutatták be az első, 60 oldalas kiadványt, az EDEN_ZINE-t, amelyet Szujó Alexandrával közösen álmodtak meg. A kiadvány bővelkedik a szexuális tabutémák és a szexualitás fejlődésének képi ábrázolásával. Jelenleg saját printek, kiadványok és illusztrációk mellett a festészetben szorgoskodik, akár megrendelésre is!

ZEUS IS MY DADDY vagy csak röviden ZIMD egy nyílt és szexuálisan túlfűtött projekt, amely a manapság ismét terjedő, mester-tanítvány kapcsolatot emeli át a daddy-boi kapcsolatra. Ezen kapcsolatok alapja az hogy az idősebb fél anyagi, és eszmei támogatásokkal látja el a fiatalabb félt, cserébe pedig szexuális fizetséget vár el, vagy többet. A görög mitológiában pedig nincs is nagyobb Daddy, mint Zeusz, aki bármilyen formát is öltött, örömmel vadászott le fiatalabb egyéneket testi örömök céljából.

MGMUSZKA minta-és termékkollekcióját ide kattintva nézhetitek meg.

 

Érdemes figyelni a poszthoz tartozó Facebook bejegyzés kommentjeit, mert az aktuális vásárlási kedvezményekről itt adunk majd hírt.

a-vonalu_ruha01.png

premium_polo01.png

diszparna01.png

ora01.png

noi_polo01.png

garfikus_polo01.png

uloparna02.png

mobiltok01.png

uloparna01.png

chiffon_top01.png

hosszu_polo01.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5314452696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása