Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tenger a galériában

Tenger a galériában

2018. augusztus 08. - Darqo


miguel-rotschild01.jpg

Mi mást mondhatnék Miguel Rothschild multidiszciplináris művész alkotása láttán, minthogy szívesen csobbannék ebben a hőségben most a tengerben, ahelyett, hogy a laptop billentyűzetét nyomogatom. Vagy akár egy jól lehűtött galériában, élőben is szívesen nézegetném ezt az elképesztő "tengerdarabkát", miközben az alkotó zsenialitásán merengek.

A Berlinben élő és dolgozó argentin művész nyomtatott szövet, horgászzsinór, ólomgolyók és epoxi/akril szerkezeti ragasztók felhasználásával formázta a térbe ezt a 300 x 550 x 280 cm átmérőjű aprólékosan kidolgozott remekművet. A képeken az Elegy fantázianevű 2017-es alkotás látható, és érdemes tovább böngészni a művész weboldalán, mert ez nem az első és minden bizonnyal nem is az utolsó ilyen lélegzetelállító installáció.

miguel-rotschild02.jpg

miguel-rotschild03.jpg
miguel-rotschild04.jpg

miguel-rotschild05.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4214024998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása