Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

3 az 1-ben sátor bevállalós fesztiválozóknak

3 az 1-ben sátor bevállalós fesztiválozóknak

2017. július 07. - Darqo

rhinowolf01.jpg

Az „ottalvós” fesztiválozók kegyeit keresi Haim Ganz izraeli designer a Rhinowolf nevű 3 az 1-ben sátorral, amely egy komplett szabadtéri alvórendszert tartalmaz. Az egészen apróra összepasszírozható, mindössze 2,5 kg súlyú szettben egy olyan sátor található, amelynek az alja felfújható matrac, valamint hálózsák is található benne, és ha ez nem lenne elég...

...plusz poénként végtelenített formában össze lehet cipzárazni a többi, könnyen összeszerelhető, szél-és vízálló Rhinowolf sátorral, ami akkor lehet igazán érdekes, ha mondjuk rálelsz az ilyen sátorral rendelkező partneredre/partnereidre a fesztiválon...vagy ha nagyon rossz a zene/idő, az új haverokkal egy privát bulikát tarthatsz a gigantikus sátorkomplexumban.

Ürüm az örömben, hogy Rhinowolf sátrak megvalósulásáért még csak a közelmúltban indult el az Indiegogo kampány, tehát ezen a nyáron még biztos nem tudod használni, de ha adakozol, akkor idén karácsonykor már a fa alá teheted a saját példányodat. Ide érdemes kattintani, ha szeretnél magadnak egyet.

rhinowolf00.gif

rhinowolf02.jpg

rhinowolf03.jpg

rhinowolf04.jpg

rhinowolf05.jpg

rhinowolf06.jpg

rhinowolf07.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3012640637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása