Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Minimalista asztal több ezer éves fából

Minimalista asztal több ezer éves fából

2017. március 29. - Darqo

riva-1920-earth-table01.jpg

A Riva 1920 nevű családi tulajdonban lévő olasz bútordesign cég Renzo Piano építésszel együttműködve egy lenyűgöző, fa berakásos gyanta asztalt készített tavaly, amelynek extra különlegessége (ha már a gyantával megbolondított bútoroktól amúgy csömörötök lenne), hogy a felhasznált fa alapanyag több ezer éves.

Az egyedi vas lábakon álló gyantalap látványos formában tartósítja a jövő generációi számára az Új-Zélandról származó ősi, ritka, újrahasznosított kaurifenyő darabokat. A tervezők leírása szerint a különleges lakberendezési kiegészítő egyébként a Földet jelképezi, a fadarabok a kontinensek stilizált megfelelői, amelyeket a szimbolikus (gyanta)óceán köt össze.

Az Earth fantázianevű asztal áráról sajnos nincsen információ, ide kattintva viszont további részletek felől érdeklődhettek. Még több hasonló gyantás gyönyört errefelé találtok.

riva-1920-earth-table02.jpg

riva-1920-earth-table03.jpg

riva-1920-earth-table04.jpg

riva-1920-earth-table05.jpg

riva-1920-earth-table06.jpg

riva-1920-earth-table07.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5612298567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása