Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Igyál érhálózatból!

Igyál érhálózatból!

2016. december 12. - Darqo

etienne_meneau01.jpg

Etienne Meneau francia művész, designer a Strange Carafes című folyamatban lévő sorozatában egyedi, limitált példányszámban elkészített, sorszámozott, legtöbbször ér-és/vagy gyökérhálózatra hasonlító fúvott üvegek, pontosabban fogalmazva kancsók látnak napvilágot.

A formavilág miatt természetesen a piros színű italok érvényesülnek leginkább az amúgy folyadékmentesen is látványos szoborszerű használati tárgyakban, úgyhogy ha a például a borkedvelő barátaidnak még nem találtál tökéletes karácsonyi ajándékot, akkor most már de. Ha szeretnél vásárolni belőlük, akkor itt tájékozódhatsz a további lépésekről.

Etienne Meneau egyébként nem csak a képeken látható különleges designtárgyakat készíti, szobrait, installációit errefelé, rajzait, festményeit ide kattintva tudjátok megnézni. Szerintem érdemes!

etienne_meneau02.jpg

etienne_meneau03.jpg

etienne_meneau04.jpg

etienne_meneau05.jpg

etienne_meneau06.jpg

etienne_meneau07.jpg

etienne_meneau08.jpg

etienne_meneau09.jpg

etienne_meneau10.jpg

etienne_meneau11.jpg

etienne_meneau12.jpg

etienne_meneau13.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3411959915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása