Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pihe-puha fa kanapék és fotelek

Pihe-puha fa kanapék és fotelek

2016. szeptember 19. - Darqo

adam_friedman01.gif

Gyanítom, hogy nem a kényelem szó jut elsőként az eszetekbe, ha fa ülőfelülettel rendelkező bútorokról beszélünk. Mindig kell valami párna, ha hosszútávon szeretnénk jól érezni magunkat egy-egy ilyen széken, padon, raklapbútoron ücsörögve. Egészen idáig, ugyanis a Sitskie Furniture innovatív bútorai önmagukban, kiegészítők nélkül is a pihe-puha lágyság érzetét keltik!

Az Adam Friedman designer által kifejlesztett, úgynevezett „The Block System”-technikával elkészített különleges kanapék és fotelek finoman, mint a memóriahabos párna, felveszik a rajta ülő/fekvő ember alakját, a tervező szerint így akár órákon keresztül pihenhetünk rajta anélkül, hogy elülnénk/-feküdnénk a testünket.

A körülbelül 6-8 hét alatt elkészülő fotelek és kanapék/padok ára 3600-4500 dollár között mozog, ami, miután egyedi designer darabokról van szó, még egészen olcsónak is tűnik. Ha vásárolnál belőlük, itt érdemes nézelődnöd a részletek miatt.

adam_friedman02.jpg

adam_friedman03.jpg

adam_friedman04.jpg

adam_friedman05.jpg

adam_friedman06.jpg

adam_friedman07.jpg

adam_friedman08.jpg

adam_friedman09.jpg

adam_friedman10.jpg

adam_friedman11.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr138105122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása