Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szuper vastag fekvőhely kisállatoknak

Szuper vastag fekvőhely kisállatoknak

2016. április 29. - Darqo

anna_mo_new01.jpg

Tavaly nyáron jelent meg a blogon a bejegyzés Anna Mo ukrán designerről és különleges, szuper vastag fonalból készített divat-és lakberkiegészítőiről, de a többször is ránk támadó hőség ellenére mégis szerettétek a minden bizonnyal elképesztően meleg és pihe-puha ruhadarabokat és lakásdíszeket.

Várható volt, hogy a designer nem fog megállni azon a ponton és újabb ötletekkel bombázza majd egyre gyarapodó rajongótáborát. Az 5 centiméter vagy ennél is nagyobb átmérőjű ausztrál merinó gyapjúfonalakból készített Ohhio fantázianevű kollekció tavaly év végén például kisállatoknak szánt fekvőhelyekkel bővült.

Bár az idő egyre melegebb a tavaszi változékonyság ellenére is, de úgy gondolom, hogy nem árthat egy kicsit előre gondolkodni és beszerezni idén őszig/télig egyet-egyet a kedvenceinknek ezekből a látványos, cuki és végtelenül kényelmes kiegészítőkből, hiszen nekik is jár egy kis extra kényeztetés.

anna_mo_new02.jpg

anna_mo_new03.jpg

anna_mo_new04.jpg

anna_mo_new05.jpg

anna_mo_new06.jpg

anna_mo_new07.jpg

anna_mo_new08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr168107854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása