Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Válás és megfelezett élet egy zseniális kampányban

Válás és megfelezett élet egy zseniális kampányban

2015. július 07. - Darqo

martin_g01.JPG

Hála a jó égnek még nem volt részem válásban, de láttam már olyat, aki látott már olyat, akinek a szobatársának a szomszédjának a lányának az osztálytársának a szülei váltak, méghozzá csúnyán. Hogyan osztják fel ilyenkor a közös vagyont? Martin G. a válóperében szó szerint vette a felezést, mármint tényleg szó szerint.

Laura, a feleség mindennek megkapta az 50%-át, autónak, tévének, bútornak, iPhonenak, stb. Szemfülesek azért észrevehették, hogy valami nem stimmel, hiszen minden egy kicsit túl tökéletes volt a történetben.

A netrobbantó, június közepén indult dologról június végére persze kiderült, hogy egy ügyesen kitalált gerillakampányról van szó, amely a Deutschen Anwaltauskunft-ra, egy fogyasztói jogi portálra szerette volna felhívni a figyelmet. A kitalálók maguk sem gondolták volna, hogy a fura „válóperes ügyről” nagyjából az egész világon beszámolnak majd, úgyhogy már most az év egyik legjobb gerillakampányként könyvelhetik el az ötletet.

martin_g02.JPG

martin_g03.JPG

martin_g04.JPG

martin_g05.JPG

martin_g06.JPG

martin_g07.JPG

martin_g08.JPG

martin_g09.JPG

martin_g10.JPG

martin_g11.JPG

martin_g12.JPG

martin_g13.JPG

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr307591102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása