Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ha úgy érzed menő a fürdőszobád, küldj róla egy fotót az Aristonnak! Nyerhetsz vele!

Ha úgy érzed menő a fürdőszobád, küldj róla egy fotót az Aristonnak! Nyerhetsz vele!

2015. június 02. - Mocca

andris_lux_30lt_oversink_res.jpg

Ha lakberendezésről van szó, a Manzárd Cafén a fürdőszoba kiemelten fontos területnek minősül. Ahogy a konyha is a lakás szerves részévé válik azzal, hogy ahol lehetőség nyílik rá, egybenyitják a nappalival, manapság a fürdőszobának sem kell egy eldugott odúnak lennie, hiszen egy olyan pontja a lakásunknak, ahol valóban magunk lehetünk, kikapcsolódhatunk és lelazulhatunk.

Hozzánk hasonlóan sokan gondolják ugyanígy, számos példát mutattunk már be a fürdőszoba finomhangolásával kapcsolatban. Hogy mennyire elterjedt idehaza ez a gondolkodás, most kiderülhet, ugyanis az Ariston egy játékot hirdetett, amelyben a fürdőszobáitokról készített képekkel lehet pályázni, illetve nyerni egy dizájnos vízmelegítőt.

A június elején induló Ariston Fürdőszoba-szépségversenyen nincs más dolgotok, mint az Ariston Facebook oldalán elküldött üzeneten keresztül nevezni fürdőszobátokat. A nevezett fürdőszobákról készített képeket egy albumba töltik majd fel, június 15-én pedig elindul a közönségszavazás. A szakmai zsűri, valamint a közönség által legszebbnek ítélt fürdőszoba tulajdonosát Ariston Velis vízmelegítővel díjazzák. Gyönyörű, lapos formátuma és digitális kijelzője minden fürdőszobát vagy konyhát modernné, esztétikussá tesz. Az olasz dizájn nem csak szép, hanem praktikus is egyben, a vízmelegítő akár vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető, ráadásul megtanulja a család vízhasználati szokásait és ennek megfelelően készíti el a meleg vizet, akkor, amikor arra szükség van. Így akár 15%-ot is spórolhatunk.

A játék részletes leírását itt találjátok.

A pályamunkákkal itt lehet nevezni, csak üzenetet kell küldeni nekik a fotóval:

https://www.facebook.com/Ariston.Hungary

Fürdőszoba nevezés: június 1. és június 15. között.

Közönségszavazás az Ariston Facebook oldalán: június 15. és június 30. között.

amb_velis_vertsm.jpg

ariston03.jpg

ariston04.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr467511644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása