Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mi a szerelem? Puuung megmondja!

Mi a szerelem? Puuung megmondja!

2015. május 13. - Darqo

puuung01.jpg

Arra a kérdésre, hogy mi a szerelem, tuti, hogy nem itt és most fogtok választ kapni, egyrészt a helyszűke miatt, másrészt mert mi sem tudjuk a tökéletes választ, ami talán nem is létezik. Filmek, regények tömkelege próbálja az árnyalatokon keresztül megfejteni a titkot, mégis, ahány ember, nagyjából annyi válasz létezik.

Közmegegyezés alapján sokan hisznek abban, hogy például az apró momentumok sokat hozzátesznek a harmonikus párkapcsolatokhoz. Mi is ebbe a kategóriába tartozunk, úgyhogy Puuung éppen ezeket megjelenítő sorozata átmelegítette a szívünket és lelkünket.

Összebújás a takaró alatt, átkarolás a konyhában, reggeli kávé az ágyban, közös filmnézés és még sorolhatnánk, hogy mennyi jelentéktelennek tűnő, azonban nagyon is meghatározó apróság járul hozzá a szerelem kialakulásához és elevenen tartásához. A hangulatos képeken keresztül most ezekben a jelenetekben merülhettek el...

Még többet találtok a koreai illusztrátor weboldalán és Facebookos oldalán.

puuung02.jpg

puuung03.jpg

puuung04.jpg

puuung05.jpg

puuung06.jpg

puuung07.jpg

puuung08.jpg

puuung09.jpg

puuung10.jpg

puuung11.jpg

puuung12.jpg

puuung13.jpg

puuung14.jpg

puuung15.jpg

puuung16.jpg

via: bored panda

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr377438946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása