Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Keresd az embert a természetben

Keresd az embert a természetben

2015. május 05. - Darqo

metamorphosen01.jpg

Leonie Gené és Jörg Duesterwald testfestők Laila Pregizer és Uwe Schmida fotósokkal együttműködve különleges hangulatú és jól ismert mondanivalóval rendelkező képeket készítenek. A 2008 közepén indított Metamorphosen – Verschwundene Körper című sorozatban minden tájképen ott rejtőzik egy ember, egybeolvadva a természettel. Nem olyan nehéz észrevenni őket, csak egy picit jobban oda kell figyelni, ki kell nyitni a szemünket, szó szerint és átvitt értelemben is.

Bármit gondol is az ember, mindig a természet része marad, a világ akkor működik jól, ha ezt sosem hagyjuk figyelmen kívül. Ha megpróbálunk önmagunkra és a környezetünkre odafigyelve összhangban létezni vele, ha megpróbálunk csak annyit elvenni belőle, amennyit vissza is tudunk adni.

Nyilván ez a megszámlálhatatlan alkalommal hallott, látott, olvasott üzenet unalmasnak tűnhet, de szerencsére ez az érzés semmit sem csorbít az élén, ráadásul úgyis addig jelenik meg az életünkben, ameddig szükség van rá, ameddig fel nem fogjuk teljes valójában és el nem kezdjük ennek tükrében élni az életünket.

metamorphosen02.jpg

metamorphosen03.jpg

metamorphosen04.jpg

metamorphosen05.jpg

metamorphosen06.jpg

metamorphosen07.jpg

metamorphosen08.jpg

metamorphosen09.jpg

metamorphosen10.jpg

metamorphosen11.jpg

metamorphosen12.jpg

metamorphosen13.jpg

metamorphosen14.jpg

metamorphosen15.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr397402758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása