Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Geometrikus papírtrófea modern kori vadászoknak

Geometrikus papírtrófea modern kori vadászoknak

2015. március 03. - Darqo

papertrophy01.jpg

A blog rendszeres olvasói tudják, hogy nem rajongom a kitömött állatokért, trófeákért, de olykor előkerül egy-egy alternatív változat, ami megoldást kínál az olyan embereknek is, mint én. Designérzékeny állatbarátok persze számtalan érdekes változat közül válogathatnak, én pedig most Holger Hoffmann német tervező papírból készíthető geometrikus „trófeáival” és „kitömött” állataival gyarapítanám a sort.

A közel 80 színben megálmodott, környezetkímélő és rendkívül tartós és strapabíró papírból hajtogatható, minimalista designnal megbolondított szobrok extravagáns eleganciát kölcsönöznek a befogadó tereknek.

Ha valaki nagyon hiányolná, azzal is ügyesen babrál a tervező, hogy hogyan erősíthető fel a modern kori „vadásznál” az „én ejtettem el a vadat” ősi, delejező és büszkeséggel eltöltő érzése, hiszen a trófeát mindenki maga építheti, ragaszthatja az egyes számozott darabokból.

Amennyiben befogadnál egy-egy példányt a lakásodba, még sajnos várnod kell egy kicsit, mivel az igencsak sikeres Indiegogo kampány után jelenleg csak a biznisz kialakítása és a kollekció egyes alkotóelemeinek sorozatgyártása folyik.

papertrophy02.jpg

papertrophy03.jpg

papertrophy04.jpg

papertrophy05.jpg

papertrophy06.jpg

papertrophy07.jpg

papertrophy08.jpg

via: email

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr647182627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása