Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Napfényfestmények

Napfényfestmények

2014. november 12. - Darqo

jordan mang-osan01.jpg

Sokakhoz hasonlóan én is többször játszadoztam gyerekként a napfény erejével és az ezt összpontosító nagyítóval, igaz, az én fantáziám akkor nem vitt messzebb a különböző tárgyak megpirózásánál.

Nem úgy, mint például Jordan Mang-Osan Fülöp-szigeteki művészt, aki gyerekkora óta a tökélyre fejlesztette ugyanezt a technikát és mára már lenyűgöző napfényfestményeket készít. Ha csak önmagukban nézzük a gyönyörűen és aprólékosan kidolgozott monokróm portéit és tájképeit, nehéz elhinni, hogy teljes egészében a természet, a napfény erejét használta a kidolgozásukhoz, pedig így van!

A Baguio városban élő, 1967-ben született, több elismerést és kiállítást is a háta mögött tudó művész ráadásul nem csak a „festékkel” kapcsolatban törekszik a természetességre és az egyszerűségre, hanem a „vásznak” kiválasztásánál, amelyeket minden esetben helyben szerez be, valamint a témákat tekintve is, hiszen hazájának és népének gazdag örökségéből merít.

jordan mang-osan02.jpg

jordan mang-osan03.jpg

jordan mang-osan04.jpg

jordan mang-osan05.jpg

jordan mang-osan06.jpg

jordan mang-osan07.jpg

jordan mang-osan08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr286859891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása