Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ördögien zseniális minimalista moziplakátok

Ördögien zseniális minimalista moziplakátok

2014. július 07. - Darqo

Atipo01.jpg

Nem vagyok biztos abban, hogy a bal felső sarokban olvasható megoldás nélkül is azonnal kitalálnám, hogy az Atipo spanyol design stúdió Minke számára készített Papeles de cine című sorozatában éppen milyen híres film moziplakátját látom, de ez inkább arról árulkodik, hogy a tervezőkkel ellentétben én mennyire túlbonyolítva gondolkodok az engem körülvevő világról.

A minimalista stílusban, kézzel készített alkotásokat átnézve minden alkalommal az volt az érzésem, hogy elképesztően ügyesen ragadták meg és emelték ki az adott film lényegét, különleges „ismertetőjelét”. A néha csak zseniális színválasztással, egyszerű meggyűréssel, összevarrással vagy kilyukasztással manipulált papírlapokon olyan filmekre csodálkozhatunk rá, mint például az Alien, Frankenstein, Bonnie és Clyde, Cápa vagy éppen a Benjamin Button különleges élete.

Atipo02.jpg

Atipo03.jpg

Atipo04.jpg

Atipo05.jpg

Atipo06.jpg

Atipo07.jpg

Atipo08.jpg

Atipo09.jpg

Atipo10.jpg

Atipo11.jpg

Atipo12.jpg

Atipo13.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr246464219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása