Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Az élet olyan, mint egy bambuszlabirintus

Az élet olyan, mint egy bambuszlabirintus

2014. július 07. - Darqo

big bambu01.jpg

Doug és Mike Starn művészek bambuszból készített „Big Bambú: 5.000 Arms to Hold You” című installációja 16 méter magasba nyúlik a jeruzsálemi Israel Museum területén. Az amerikai művész-ikerpár kilencedik és egyben legösszetettebb alkotása nagyjából másfél hónapon keresztül készült 25 sziklamászó segítségével, körülbelül 10.000 darab bambuszrúd és 80.000 méter mászókötél felhasználásával.

A különleges, több mint 700 négyzetméteres labirintusszerű építményben június 16-tól egészen október 1-ig bárki kedvére mászkálhat, csak úgy, mint ahogy a néha igazán kaotikus hangulatot árasztó élet kacskaringós ösvényein is tesszük nap mint nap – amit egyébként szimbolizálni szeretnének a bonyolult szerkezettel. Bővebben itt olvashatsz a projektről.

big bambu02.jpg

big bambu03.jpg

big bambu04.jpg

big bambu05.jpg

big bambu06.jpg

big bambu07.jpg

big bambu08.jpg

big bambu09.jpg

big bambu10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr596464227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása