Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ikonikus festmények bubifóliába fecskendezve

Ikonikus festmények bubifóliába fecskendezve

2014. május 27. - Darqo

bradley hart01.jpg

Mindenki kedvenc stresszoldóját, a bubifóliát, nem csak a feszültség levezetésére lehet használni. Bradley Hart kanadai születésű, jelenleg New Yorkban élő művész például azzal kísérletezik, hogy ikonikus festmények másolatát fecskendezi bele az apró légbuborékokba.

Az árnyalatok a bubifólia hátoldaláról kerülnek a megfelelő buborékokba. Tulajdonképpen dupla alkotások készülnek a munkafolyamat közben, mivel a hátoldalon megfolyó festékekből ugyanúgy kivehető az alkotás, mint a lenyűgöző, pixelesített, általában 150 fáradtságos óra alatt elkészített buborékos oldalból. A másolatok közt Leonardo da Vinci Mona Lisája, Vincent van Gogh Önarcképe vagy éppen Johannes Vermeer Leány gyöngy fülbevalóval című festménye is megtalálható.

bradley hart02.jpg

bradley hart03.jpg

bradley hart04.jpg

bradley hart05.jpg

bradley hart06.jpg

bradley hart07.jpg

bradley hart08.jpg

bradley hart09.jpg

bradley hart10.jpg

bradley hart11.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr936196843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása